Önemli - İnşaat Duyurusu

Değerli Velilerimiz,

Lise Yaz Programlarımıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.

Bildiğiniz gibi programlarımız Koç Üniversitesi Rumelifeneri Kampüsü’nde yer alan tesislerin bir kısmı kullanılarak gerçekleşmektedir.

Mart ayında yapımına başlanan, futbol sahası yanında yer alan yeni fakülte binası ve kütüphane arkasında yapılan ek bina projelerinden dolayı, programlar kapsamında kullanılan Açık Havuz ve Futbol Sahasının önümüzdeki yaz aylarında kullanılması mümkün olmayacaktır.

Koç Üniversitesi yeni binaların yapım sürecinde personel, öğrenci ve misafirlerimizin yaşayabileceği olası rahatsızlıkları en alt seviyede tutmaya özen göstermektedir. Lise Yaz Programları ekibi olarak bizler de katılımcılarımızın bu durumdan en az seviyede etkilenmeleri için gerekli önlemleri almaktayız. Aktivitelerimizi bu alanlardan uzakta bulunan mekânlarda planlayarak katılımcılarımızın durumdan kaynaklanabilecek olumsuzluklardan en az şekilde etkilenmelerini sağlamaya çalışmaktayız.

Rumelifeneri kampüsümüzdeki gelişmeleri önümüzdeki dönem programları başlamadan sizlerle paylaşmak istedik.  Konuyla ilgili sorularınız olursa lütfen bizimle elektronik posta yoluyla iletişime geçiniz.

Yaz programlarımızda görüşmek üzere…